Blog Article

Inspiratie: inrichting van een restaurant in blauwe hardsteen

5 October 2016
Share it on

Het interieur van een restaurant en een goede gecreëerde sfeer zijn bepalend voor het succes van de zaak. Een werkblad in blauwe hardsteen, blauwe steen in de entree, op de vloer, als bar… Blauwe hardsteen geeft een authentieke uitstraling aan uw interieur en wint aan charme en patina met verloop van tijd. Ontdek alle mogelijkheden van blauwe hardsteen voor de inrichting van een restaurant.

Interieur van een restaurant

Blauwe hardsteen voor de inrichting van een restaurant

In een restaurant draait bijna alles om de zintuiglijke ervaring, natuurlijk via de smaak van de gerechten, maar ook door de algemene sfeer van de omgeving. De inrichting van een restaurant heeft veel invloed op het gevoel dat bij een restaurant hoort.

De Blauwe Steen uit Henegouwen maakt het interieur van een restaurant perfect. Het geeft cachet aan het interieur, of dat nu modern of klassiek is. Het past bij alle stijlen, past zich op natuurlijke wijze aan andere materialen aan en toont uw persoonlijkheid.

Een goed doordacht interieur van een restaurant maakt het mogelijk om nieuwe klanten aan te trekken en vaste gasten te behouden. Een entree in blauwe hardsteen in een restaurant zet dan ook meteen de toon.

De inrichting van een restaurant: ingang van McDonald’s Originals in blauwe hardsteen. De inrichting van een restaurant: ingang van McDonald’s Originals in blauwe hardsteen.
De inrichting van een restaurant: ingang van McDonald’s Originals in blauwe hardsteen.

McDonald’s Originals heeft gekozen om de entree te sieren met blauwe hardsteen. In combinatie met hout geeft Donkerblauw gezoet een elegante en authentieke sfeer aan het interieur van een restaurant.

Interieur van een restaurant: van klassiek tot modern

De Blauwe Steen uit Henegouwen is verkrijgbaar in allerlei afwerkingen en formaten. De steen past zich aan alle stijlen aan dus maak uw keuze aan de hand van de sfeer die u het interieur van uw restaurant wilt creëren. De inrichting van een restaurant laten matchen met de kaart is het geheim voor het combineren van het interieur en de smaken en zal het restaurant een geheel eigen uitstraling te geven.

Voor de inrichting van een restaurant in ‘cottagestijl’ of ‘boerderijstijl’, zoals we in sommige brasserieën zien, gaat u voor een klassiek en gepatineerd effect van de steen, zoals in de afwerking EnoPasso, de EnoStyl tegels, de verouderde kasseien KlinkStone of Henegouwen Antiek.

De grote formaten passen perfect in de inrichting van een restaurant in moderne stijl. De afwerkingen EnoSkin en EnoDesign zijn ideaal in een verfijnd, licht en modern interieur. De heldergrijze afwerkingen bieden een optische vergroting van de ruimte.

Interieur van een restaurant in blauwe hardsteen: het Puur Universiteit restaurant

Het Puur Universiteit restaurant heeft gekozen voor grote tegels van blauwe hardsteen. De blauwe hardsteen harmonieert prachtig met het moderne ontwerp van deze plaats. De heldergrijze afwerking is ideaal voor deze grote, lichte ruimte.

En als u uw werkblad in blauwe hardsteen personaliseert?

Blauwe hardsteen is niet alleen maar geschikt voor de vloer. Laat uw creativiteit de vrije loop gaan voor een origineel interieur van een restaurant. De muren, de bar, de keuken… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Restaurants met een open keuken kiezen vaak voor een uitvoering in blauwe hardsteen. Een werkblad in blauwe hardsteen of een buffet in blauwe hardsteen dat zichtbaar is vanuit de zaal geeft een authentiek tintje aan uw keuken.

Voor een werkblad in blauwe hardsteen zijn gladde of licht oneffen afwerkingen zoals Blauw gevlamd of EnoTouch ideaal. Kies voor een werkblad of een buffet in blauwe hardsteen van Donkerblauw gezoet voor een geraffineerd accent in uw restaurant.

werkblad in blauwe hardsteen en buffet in blauwe hardsteen werkblad in blauwe hardsteen en buffet in blauwe hardsteen
werkblad in blauwe hardsteen en buffet in blauwe hardsteen

Het restaurant Il Carpaccio heeft gekozen voor Gezaagd als afwerking om de wijnen en de bar tot hun recht te laten komen.

 

Laat u inspireren, droom, durf, creëer… De mogelijkheden van blauwe hardsteen voor een interieur van een restaurant zijn eindeloos.


Download images
Share it on